Annons
Annons

en framtida fläta

flätad avokado hejregina3

När jag kom från jobbet i torsdags hade Mattias gjort något som vi pratat om länge = planterat ihop våra avokadoplantor! Vi hoppas nämligen att det ska bli en liten fläta i framtiden

flätad avokado hejregina2

Sen är det ju ett snabbt sätt att få det att kännas mer som ett träd vilket känns fint för att vara 4 uppätna grönsaker

Annons

flätad avokado hejregina4

✿ ✿ ✿ ✿

flätad avokado hejregina1

För tillfället ser den lite tveksam ut men jag hoppas att den snart ska förstå sitt eget bästa och trivas ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Precis det här ville jag egentligen göra med mina plantor! Fast sen blev de aldrig likadana, eller ens i närheten, dog nästan allihop och så blev det aldrig av. Nu har jag en liten buskig variant kvar, som verkar trivas fint och som är extra tålig. Den får helt enkelt vara ensam i fortsättningen tror jag!

  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   Åh, så tråkigt. Ja, det verkar lite väl hängigt här hemma också för tillfället, men jag hoppas fortfarande (:

 • ida

  Hej! Varifrån är din kalender? Den är snygg!

  • maria

   Nu tjuvsvarar jag lite 😉 Den är från Rifle paper!

   • hejregina

    (:

 • tror den tackar och bockar när den inser hur fint ni fixat. http://vickys.se/?p=14543. puss

  • hejregina

   Men jag såg det Vicky! Så fina ord <3 <3

 • Henri

  Hej! Jag väntar förgäves på att det ska hända något med min avokadoplanta, den har stått kanske två månader utan att något växt fram. Hur gjorde ni?

 • amandaroos

  Åh så fint den vuxit! får inte riktigt till min avocadoplanta att växa riktigt, sedan ser ju ungefär allt du gör så himla fint. ps. din riflepaper co kalender är så himla fin!!

  http://www.amandaroos.blogg.se

 • Vad coolt jag har alltid velat göra nåt med kärnorna förutom ekologisk kattboll haha:) hoppas du har en härlig solig vårvecka.

  Ny post…6 tapetstilar att älska 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 • Pingback: frågor&svar (trikåtrasor, folkhögskola och höga krukor) | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar