Annons
Annons

en hel skog!

GROW AN OAK 1

Kolla hur stora ekarna har blivit! När vi åkte iväg innan jul var det två små kronor som slått ut men nu är det en hel dunge

GROW AN OAK 2

Jag har fått plocka fram varenda liten vas som jag kunnat hitta

GROW AN OAK 3

Och bladen är så spetsiga och tunna och fina

Annons

GROW AN OAK 6

Jag tog ju in massvis av ekollon i slutet av sommaren → Vissa blev ingenting och några fick bara rot men ungefär hälften blev träd

GROW AN OAK 5

Och senare i vår ska några få flytta ut i trädgården och växa sig stora ✿ ☼ ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Silje

    Så mye fint du har skapt og laget på bare et år 🙂 Takk for all inspirasjon, bloggen din er så himla bra og vakker!

  • Hanna

    Vart kan man hitta de klotformade vaserna? Så himla fina, vill ha!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar