Annons
Annons

En klapp, en tillfällighet och ett pyssel

hejregina.blogspot.com klappklipppyssel2Hej 2014 och vardagen! Jag är så peppad på detta året alltså! Det kan bli hur bra som helst. Vi är hemma igen efter allt firande. I hallen har vi hängt upp den här fina klappen och jag tycker den är så oerhört vacker att jag eventuellt kommer återanvända den tills jag dör

Annons

hejregina.blogspot.com klappklipppyssel3Sen har jag fått tag på ett skott av elefantöra (!) Jag var ute på landet hos en av mina kusiner och nämnde att jag var på jakt efter ett skott. Då visade det sig att hennes granne hade en planta som hon just tagit ett skott av. Så när kvällen var slut gick vi över gårdsplanen och fick med oss en liten kruka. Dessutom bodde hon i min mormors gamla hus, så det var fint att få se en liten glimt. Och jag som googlat mig tokig och nästan klickat hem ett öra från Umeå. Bra tillfällighet

hejregina.blogspot.com klappklipppysselSen har jag börjat (och kanske hunnit sluta) brodera ☼ Det började med att jag gjorde en tavla till min vän i julklapp och sen ville jag gärna ha en själv också. Perfekt att greja med när man sitter och pratar i julledigheten

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Åh så fin kalender!

 • vilket fint broderi! du är verkligen duktig på allt som har med handarbete att göra!!

 • Har blivit lovad ett elefantöreskott av en kompis. Hoppas på att löftet infrias snart, de är ju så himla charmiga! Och ditt broderi var väldigt fint. Blev sugen på att testa själv, har nog inte broderat sedan syslöjden…

 • Broderiet var verkligen helt strålande fint!

 • avundsjuk på elefantörat! och så duktig du är på att brodera 😀

 • Hej! Jag arbetar på Bemz och vill gärna komma i kontakt med dig gällande ett eventuellt samarbete. Hur kommer jag enklast i kontakt med dig?
  Bästa hälsningar
  Michaela

 • Å, så bra att du har fått tag på ett elefantskott. Jag har inte fått min att skotta av sig än, men hoppas den kommer igång till våren. Jättefint broderi förresten, tack för inspiration som vanligt. 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar