Annons
Annons

En krona av sommar

hejregina.blogspot.com midsommarkransHoppas ni har haft en fin midsommar! Det har jag ✿ Däremot har jag åkt ifrån min datorsladd och min dator är totaldöd, men med hjälp av mobil och scanner kommer här ändå ett litet kranstips. För midsommaraftnar eller vilken annan dag som helsthejregina.blogspot.com kransenkram!
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Nathalie

    Fint! Det ska jag göra imorgon till min egna midsommar då jag var utomlands på den riktiga.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar