Annons
Annons

En liten griffel

hejregina griffeltavla näraI somras gjorde jag en griffeltavla till min lägenhet. Jag är för förändring och det här är ju optimalt. Ny väggkonst när man känner för det. Bilderna är tagna dagen innan jag fyllde år. (Därav snart) Just nu är den överfullhejregina griffeltavlanJag använde mig av en plywood för utomhusbruk, som har en väldigt slät yta och gör det lättare att sen få färgen jämn.

Annons

Jag spikade i en spik i en bräda, höll en penna i andra ändan mot plywooden och ritade upp en cirkel. Sågade ut och slipade. Jag ruggade lite på den släta ytan med för att färgen skulle fästa bättre. Sen strök jag 2 gånger. Diametern är ungefär 1 meter. När allt var klart gick jag till Clas Ohlson och köpte kardborre och tejpade fast och tryckte upp tavlan på väggen. Funkar väldigt bra och kardborren är så smart att den inte lämnar några märken. Ni förstår om ni tittar här (Se från 01:00 om ni inte vill se allt det pedagogiska och käcka) Så väggen bakom är hel och fin. Praktiskt

Ps. Imorn ✈ jag till Madrid! Vi är ju med i en tävling i Kina med skolan. Och just nu avgörs motsvarande tävling här i europa, så vi ska gå på utställningen och inspireras. Jag hoppas på att få användning av shorts och sandaler.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • du är så finurlig.

 • Anonymous

  Fräckt! Hur många kardborre saker behövdes & vart placerade du dem?

  • Jo, jag tror att jag använde 8 st och placerade flest i mitten, uppifrån och ner, eftersom plattan är lite slagen så jag var orolig att de inte skulle ligga mot i kanterna. Det fungerar verkligen smidigt. De första veckorna var jag lite rädd att den skulle ha trillat ner när jag kom hem, men nu har det gått flera månader och den verkar sitta kvar 🙂

 • Vår lilla Second Hand-shop växer och nu lägger vi till ännu mer.
  Klänningar och andra plagg och prylar från bland annat Asos, River Island, Monki, Cheap monday m.m.
  Kika gärna in och se om du hittar något som passar dig!

  Mvh Lia Secondhand
  http://liasecondhand.blogg.se

 • Vad fiffigt, den blev ju riktigt bra 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar