Annons
Annons

En present mitt i veckan

hejregina ritadJag har fått ett paket på posten från bloggaren Anna som har gjort ett linne med mig på! hejregina ritadVilken fin överraskning! Bilden som hon utgick ifrån när hon ritade är den här. tackelitack!
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken underbar present!

  • Anonymous

    Vilken underbar kofta! Var hittade du den? 🙂 T-shirten var också väldigt fin såklart!

    • Jag köpte den på american apparel för två år sedan, men såg för ett tag sedan att de tagit in en snarlik igen.. finns säkert på hemsidan

  • Vilken vän! Härligt med överraskningar 🙂

  • så utrolig fin!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar