Annons
Annons

En sagostrand långt långt härifrån

När vi åkte längst alla vägar på Nya Zeeland stannade vi här och där för att titta på utsikten. Det här var en fantastisk strand som låg vid sidan av. Det fanns inte en människa och vi blev så peppade att vi var tvungna att springa av oss lite i sanden.

Annons

Vågorna slog in mot sanden och det kändes väldigt mäktigt. När vi hade sprungit av oss ägnade vi en stund åt att samla fina stenar. Mest jag, Mattias sprang lite till.

Efter ett tag kom en pratglad kvinna som också hade stannat till sin bil för att njuta lite. Hon bodde i närheten och brukade stanna till för att pocka med sig lite fina stenar, hon med. Hon ville aldrig sluta prata och gav oss förslag på flera veckors aktiviteter vi inte fick missa. Sen fortsatte vi våran resa, lite piggare, lite gladare.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar