Annons
Annons

en sak

hejregina.elledecoration.se mattias

en sak som gör mig glad: Att träffa en vän man saknat mycket och när någon tänkt till lite mer än vad som behövdes

en sak som gör mig peppad: Hög musik och vettiga människor

hejregina.elledecoration.se värlmand5liten

en sak som gör mig irriterad: Att bli av med både min och Mattias cykel under samma vecka!! Vilket gör att jag måste gå på morgonen för att komma till tåget. Vilket gör att jag måste gå upp tidigare (men.. ☟)

Annons

en sak som gör mig förvirrad: Att idag hitta min cykel igen (!!) fastlåst vid en stolpe med samma kodlås och en bok på pakethållaren 5 meter ifrån där jag brukar stå. Dålig tjuv med samma tågrutiner som mig. (nu har jag bytt lås) + att jag kände mig som en tjuv när jag låste upp den och cyklade hem?

hejregina kaniner

en sak som gör mig lugn: Mattias famn och känslan av att allt löser sig

en sak som gör mig rädd: Sjukdomar och oförståelse

hejregina.elledecoration.se gotland

en sak som gör mig engagerad: Bra idéer och skickliga människor

en sak som gör mig matt: Politik och världens problem

hejregina.elledecoration.se skrivbord

en sak som gör mig stressad: Att hålla listor i huvudet utan att skriva ner och att inte veta när nästa lediga dag är

en sak som gör mig lycklig: Doften av nyklippt gräsmatta och blöt sommarasfalt. Och att jag får bestämma över mitt eget liv och planera framtiden tillsammans med Mattias <3

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Sandra Leone

  Knäppt men skönt med cykeln ändå!
  http://lingers.blogg.se

  • hejregina

   ja, helt förvirrande (:

 • cykelhistorian var den knäppaste i år. bra att du fick tillbaks den iallafall! (och supertack för applepeppen :*)

  • hejregina

   <3

 • Frida

  Var kommer den fina tapeten ifrån på den översta bilden? Har länge letat efter en sådan med just de färgerna 🙂

 • Men vad var det för bok?

 • Silvia

  Vad kul att det löste sig! Men för att vara lite jurist-jobbig så vill jag ändå skriva att oavsett hur säker du är på att det är din cykel, kan du inte ta tillbaka den utan vidare om det inte är i direkt anslutning till stölden. Att nu ta tillbaka den oavsett goda intentioner blir ett egenmäktigt förfarande (weii lena andersson), Brottsbalken 8:8. Cykeln kan ha varit såld av den som stulit den och då får den personen som köpt den stulen osv. Så det enligt detta klassiska jurist-utbildnings exempel är det korrekta att först kontakta polisen. Oh well, finns värre saker att göra här i världen! Gillar verkligen din blogg by the way, alltid genomtänkt och inspirerande!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar