Annons
Annons

En samling

hejregina glasNär man går på loppis finns det alltid så mycket billigt glas och porslin. Och särskilt glastallrikar är ju så vackra, även om de ofta är enstaka exemplar kvar av varje sort. För något år sedan bestämde jag mig för att börja samla till en fikaservis av fina, udda tallrikar och skålar i klart glas.

Annons

I början köpte jag nästan alla som jag fastnade för, men med tiden har jag blivit lite varsammare med vilka jag släpper in i samlingen. Jag undviker noga de som ser ut att vara i klarglas men som får en grumligare färg bredvid de andra. Det här två är mina senaste tillskott.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Udda samlingar är det bästa! Bra mycket finare än perfekta kompletta serviser. Då är man ju helt körd om ett fat spricker – nu kan man kombinera fram ett nytt som passar. Heja återanvändningstrenden!

  • Kan inte annat än hålla med föregående talare, udda samlingar är bäst! Skulle vara jättekul att se hela din samling!

    Tack för svaret angående karttapeten som var en tavla. Jättefin var den iaf. Hela din blogg är jättefin, du tar underbara bilder.

  • ljuvligt. kör samma stile. fast med skålar i färgat glas. grönt, blått och turkost. lovely alltså. kommenterade på bloggen men sägert här med. jag använder picframe 🙂 men en del använder diptic. går kanske lika bra.
    har du instagram? kram tillbaka

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar