Annons
Annons

en slags fondvägg

EAeuCn on Make A Gif, Animated Gifs

Vårt nya sovrum är ljusgrått och eftersom vår sänggavel är vit syntes den knappt när vi ställde den på plats. Så vi bestämde oss för att måla något bakom så att den skulle komma fram mer. Vi skissade lite och översatte ett av Mattias förslag till maskeringstejp för att känna in känslan

Annons

hejregina.elledecoration.se fondväggen

Sen valde vi ut några färger och började måla. Eftersom vi bara kunde måla ett fält i taget och strök varje färg 3 gånger tog det några timmar med torktid och allt. Men nu syns gaveln och rummet fick lite mer färg

hejregina.elledecoration.se fondvägg2

Så nu går vi och lägger oss här på kvällarna ✿

DELA (20)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar