Annons
Annons

En tennisspelande kvinna på armen

hejregina klockaNär jag gick runt bland skrot och glömda skatter i går hittade jag en tennisklockahejregina klocka2Fast jag bytte ut det gröna armbandet med små racket på. Mannen som hade 1000 klockor till salu sålde nämligen också nya läderremmar i olika färger. Väldigt smidigt och snabbt fixat. Jag gillar´n.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Åh vad fin!

 • Så himla tjusig!

 • Mycket fin, egen och lättgillad blogg. Jag ska kika in så ofta jag kan!

 • Fin!

 • Tack så mycket! Och nej, ryggsäcken fick jag av min mor som fick den på sjuttiotalet någon gång, så den är nog lite knepig att få tag på tyvärr!

  • Ah, alltså. Men fin som 17!

 • URTJUSIGT!

  (Åh, herregud – skrev jag verkligen det där?)

 • Vilken fantastisk klocka!

 • Din blogg är så fin fin fin!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar