Annons
Annons

En tredjedel blir kvar

hejregina krympplastI helgen var jag hemma och firade min mors födelsedag med syskon och respektive och syskonbarn. När vi är på samma ställe slutar det oftast med pyssel. I alla olika former. I helgen hann vi måla, klippa och skriva allas namn i skrivstil, vika fjärilar av färgat papper, göra snöflingor av självlysande pärlor och experimentera med krympplast.

Annons

Krympplast alltså. Det är som ett lite tjockare papper som man klipper ut små former ur och färglägger, sen lägger man in dem i ugnen. Efter någon minut är de färdiga och bara en tredjedels så stora! Det kan bli broscher, halsband, ringar, örhängen eller något annat. Och ett ark är underhållning för hel kväll. Det är något väldigt fascinerande med det där, att bara en tredjedel blir kvar.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Det verkar kul det där, skulle vilja testa 🙂

  • Anonymous

    Ring? Förlovad?

  • gud vilken häftig grej!

  • Åh, vilka fina!

  • men gu va coolers!

  • Så himla supergulligt! Jag MÅSTE bara pyssla med krympplast. Måste.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar