Annons
Annons

en tripp, en sort och en present

hejregina.elledecoration.se blommor2

I eftermiddag åker jag och Mattias norrut för att gå på barnvälsignelse för mitt senaste syskonbarn som föddes på årets första dag. En liten tripp genom de småländska skogarna och om vi har tur kanske vi hittar någon höstöppen loppis?

Annons

hejregina.elledecoration.se blad

Annars vill jag mest tipsa om världens bästa kvist. Tycker den har den perfekta grågröna färgen och passar till allt. På vigseln hade jag bladen i buketten och i lördags i håret. Eukalyptusblad = ♫♫♫

hejregina.elledecoration.se knäskål2

Och kolla vad vi fick av min kusin och hennes familj i bröllopspresent! Lina är keramiker och gjorde för längesedan en avgjutning av sitt knä som resulterade i den här knäskålen. Exemplaren såldes slut och sen dess har det varit svårt att få tag på någon, men så öppnade vi paketet och där i låg vår alldeles egna ☼ Så fint att ha lite kusinkonst i hemmet! (Och hennes hem är lite som ur en saga)

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Amanda

  Åh vart är den svarta tavlan ifrån? Den med vita bokstäver.
  Kram! (galet fin blogg.)

  • Amanda Blombäck

   Jag tror hon har gjort den själv!! 🙂

 • Amanda Blombäck

  Knäskålen är så sjukt fin önskar att jag var nog kreativ för att hitta på den typen av saker!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar