Annons
Annons

Epidemi

Annons

En gång fick vi en uppgift i skolan att göra ett spel.

Det enda kravet var att det skulle sammanknytas med vårt pågående projekt på Mölndals Sjukhus. Och att det inte fick vara ett Slåentärningochflyttaenpjäs-spel. Det var roligt att tänka ut ett tema som allt skulle stämma in med, som en liten saga. Vi fick en föreläsning om hur man går till väga när man gör ett nytt spel av en professionell spelidéare. Det svåraste var nästan att skriva reglerna så att vem som helst förstod. Vi fick ha många provspelare som skulle läsa reglerna och spela själva, väldigt underhållande och frustrerande på samma gång när de inte förstår vad man menar. Sen fick vi tänka ut, såga, pyssla och göra det precis hur fint vi ville! Vårt handlade om man skulle växa, man hade var sitt huvud och kroppen bildades av brickor bakom. Man åt så att man blev längre och det gällde att inte tappa huvudet, typ. (huvudena är för övrigt en gammal bild på Mattias när han är utklädd till dansbandsmedlem) Brickorna är gjorda av en vit plexiskiva och spelplanen av papp. Hur smidigt är det inte att ha ett spel där man själv har skrivit reglerna? 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Så kul att få se detta spel, som jag hört om så många gånger! Finfint. Får man vara med å spela någon gång? Men jag vill helst inte tappa huvudet… :-

  Hur verkar nya kursen?

  Kram
  -Lubb

 • Wow vilken skoj uppgift, du är ju värsta proffs-avancerade personen. När ska du säga vad för utbildning och skola du går? 😀 Jag chansar på HDK?

 • WOW. <3

 • men vilket snyggt spel! Själv älskar jag typ alla sällskapsspel, jag läser till sjuksköterska så skoj med sjukhusgrejerna!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar