Annons
Annons

ett annat liv

IMG_4975

Jag är hos mina föräldrar och lever långsamt. Mobilen har ingen mottagning och internet är ?. Vi har bestigit berg och tittat på rådjur som äter äpplen. Tårta, familj, livliga diskussioner och tusen historier om vad som hänt nyss och för längesen. Ett helt annat liv

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Rebecka

    Vilken vacker bild. Blev sugen på att gå ut i skogen och bara vara

    • hejregina

      skogen är bäst

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar