Annons
Annons

ett år med monthly makers

hejregina mothly makers papper4

Jag började året med att göra en vimpel av papper

hejregina mothly makers papper3

Jag vävde den av makulerat papper i min vävstol (gjord av en träram)

hejregina monthly makers februari återbruk

Sen var temat återbruk och jag knöt en knut av överbliven elkabel

Som istället blev ett grytunderlägg

Annons

hejregina monthly makers lera2

Av lera gjorde jag en väggprynad (?) och utgick jag ifrån en stämpel av mig och Mattias som jag förstorade upp (som tyvärr gick sönder när vi flyttade ☂)

necessär

Sen sydde jag en necessär på textiltemat med det här lilla knepet så att den kan stå

monthly makers textil liten1

Och använde ett tyg som jag tryckte för 10 år sedan när jag gick på folkhögskola i Mullsjö

monthly makers natur 1

Sen var det natur och eftersom jag längtade ihjäl mig efter Ines gjorde jag en liten bergskedja

monthly makers natur 5

Som ska få hänga över hennes säng (när hon får en egen)

DIY ikea hack retro lampa

Sen gjorde jag ett minihack och tejpade ihop två lampskärmar

DIY ikea hack retro lampa2

Som blev en lampa på temat garn

DIY adventsstjärna4

Sen kom mörkret och temat ljus

DIY adventsstjärna 6

Jag gjorde en adventsstjärna av papp som fick hänga i vardagsrummet

monthy makers hejregina pappstjärnor 2

Sen blev det jul och det blev julkalendersbonusar i form av pappersstjärnor

pepparkakor glasyr pepparkaksformar hejregina7

Och spritsade valar

hejregina monthly makers glas

Sen avslutades året med glas och jag gjorde ett miniväxthus av en glödlampa och det var det hela! Och för den som vill se mer finns resten av bidragen i samlingsinläggen 

januari – papper
februari  – återbruk
mars – lera
april – tändstickor
maj  – magi
juni – mönster
juli – rymden
augusti – textil
september – natur
oktober – garn
november – ljus
december – glas

Och för mig innebär det här tyvärr tack&hej. Tack för att det varit så kul att vara med och starta detta kreativitetsinitiativ + att så många av er varit med och engagerat er. Har verkligen blivit glad av allt som skapats! &hej för att jag redan under året som gått känt att jag inte riktigt kunnat ge den tid jag velat och då är det bättre att skicka vidare. Men monthly makers alltså. Det är en sån himla bra grej och jag ser fram emot att se allt de tar för sig framöver! Följer det hela enklast gör ni fortfarande på facebook och för den som vill vara med släpps årets första tema idag hos Bea!  Lycka till & tack för det här året monthly makers <3

DELA (6)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar