Annons
Annons

ett litet åskmoln

DIY doormat hejregina2

Från vårt vardagsrum finns en balkongdörr som leder ut till uteplatsen. Och fast det inte är den riktiga ingången går vi in och ut där väldigt mycket. Så för att golvet inte skulle slitas klippte jag till en dörrmatta av det som blev över efter att jag gjorde hejmattan till förra lägenheten

Annons

DIY doormat hejregina3

Mattan kommer från Bauhaus och finns att köpa på löpmeter. Jag använde ett snöre för att rita ut rundningen och gjorde den bubbliga kanten med en tallrik. Sen klippte jag ut allt med en vanlig sax. Och eftersom kanten blir lite luddig ser det väldigt jämnt och fint ut

DIY doormat hejregina4

Med inspiration från vardagen

DELA (14)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • äej vad fint i kombo med din mage :’)

  • hejregina

   <3

 • Så fint! Og magebildet var superherlig! 😀

  • hejregina

   (:

 • Matilda matildasalmen.blogg.se

  Så himla (höhö) fint det blev! Vi har också en ingång från altanen, skulle passa perfekt att göra någonting liknande. Tack för ständig inspiration!

  • hejregina

   ja, ska bli kul att se! och tack hörru (:

 • Frida

  Såååå fint! Jag vill också lära mig sådant när jag någon gång i livet slipper från hattiga studentboenden med andras möbler.

  • hejregina

   ja men det här är ju perfekt för studentboende. enkelt att flytta med och förstör inget ☼

 • Hedvig

  Den magen känns så ‘surreal but nice’!

  Kram
  -Hedda

  • hejregina

   hehe (:

 • Åh vad fint det blev! Jag använde mig förresten av din måla stolar-guide härom veckan: http://frame.bloglovin.com/?post=4531206463&blog=2412864

  • hejregina

   <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar