Annons
Annons

Ett litet hus

icR3Cl on Make A Gif, Animated GifsUnder veckan som gått har vi byggt modell i skolan. Det är verkligen en rolig del av utbildningen! Väldigt intensivt eftersom det alltid tar längre tid än man tänker. Långa kvällar och stundvis slitande av sitt hår.

Annons

Men som sagt väldigt roligt. Vi fotade under tiden vi byggde för att kunna sätta ihop allt till en liten film. Men tills jag hunnit det får ni ett litet förprov. På måndag flyger den till Kina för att vara med på en utställning inför tävlingen.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Galini

    Vad roligt! 🙂

  • Anonymous

    Det ser verkligen proffsigt ut!!!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar