Annons
Annons

Ett litet kärleksbrev

Jag har lagt till en ny mapp på mitt skrivbord. Det fick bli ett kärleksbrev. Bakgrunden är en skånsk stjärnhimmel. Mina snöflingor är fortfarande kvar. Hur du gör dina egna mappiconer förklarar jag här. Så mycket trevligare skrivbordet blir.

Annons

I kärleksbrevet ska jag förvara saker som gör mig glad, som scannade foton på mina föräldrar när de var unga.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  man ska inte ha allt ligga på skrivbordet dock, helst inget alls, det gör datorn långsam, ett tips sådär bara 🙂

 • Galini

  I rymden finns inga känslor Regina! På jorden?

 • din evigt outtömliga kreativitet gör mig alltid så glad. <3

 • Anonymous

  Ja prövade just att byta ikoner och de var ju hur lätt som helst… Å fiint blev det, tack för tipset!!

 • Blir inte så ofta avundsjuk på andras egenskaper, för alltså alla är bra på olika saker och så är det med det, men SHIT VAD JAG VILL VARA LIKA KREATIV SOM DU! Avund!! (på ett bra sätt)

 • Åh detta. Bra sätt att ta hand om sig själv.

 • Oh, fint! Och smart och fint med egna skrivbordsikoner, något jag borde fixa. När jag har tid. Nångång. Puh.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar