Annons
Annons

ev segaste veckan någonsin

hejregina.elledecoration.se halll

Men hej!! Jag har haft det så sjukt långtråkigt ses sist och hoppas att ni har haft det bättre! Anledning: När jag väl kände mig frisk efter den utslagna sjukan höll kroppen inte med vilket resulterade att jag svimmade i duschen. Jag blir ofta yr när jag ställer mig upp för snabbt men aldrig så att jag har svimmat så istället för att sätta mig ner tänkte jag att jag håller fast mig i handfatet. Smart. Efter det hann jag ropa på Mattias som precis kom i tid för att se mitt fria fall ner i kakelgolvet och sen vaknade jag av mitt namn och kindklappar

Annons

Innan jag förstod att huvudet var helt omskakat åkte jag som planerat norrut för att arbeta några dagar hos min syster. Men pga sjuklig trötthet, huvudvärk och illamående var jag ganska avslagen och på måndagen kollade jag upp hur det egentligen stod till. Jag fick då förklaringen hjärnskakning och att jag var tvungen att vila. Inte jobba, sitta vid datorn, titta på tv eller tänka för mycket <!! = livet blir sjukt långsamt. Så den senaste tiden har verkligen gått i slowmotion. Jag har legat på golvet hos min syster och sovit/tittat i taket med Milton hoppandes runt mig. Stundvis lugn och stundvis superfrustrerad

Men nu är jag tillbaka i Malmö igen och bussresan ner gick riktigt bra = hopp om framtiden!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • linnea

  Usch och fy :/ hoppas du mår helt bra snart!

 • Astrid

  Men hjälp! Tråkig men välbehövlig vila låter det som! Feel better!

 • Mikaela

  Krya på dig!

 • Beatrice – Herbariumet

  Men oj, hoppas verkligen att hjärnskakningen går över snart! Krya på dig, Agnes!

 • Anna

  Å men jag har funderat på hur du mår för att det har varit så tyst från dig! Krya!! Häromdagen hittade jag massa symboler på datorn och tänkte på dig, kommer ihåg att du sa att du samlade fina symboler i ett word-dokument. Knepet: flera av typsnitten (tex wingdings) är bara massa små symboler! Du kanske redan visste detta, men om inte, gå in i ett dokument och skriv på måfå i ett spexigt typsnitt (versaler blir annorlunda) och se vad det blir!

 • å nej! krya på dig fining. och tur att det inte gick mer illa åtminstone. puss

 • Alexsandra

  Men usch! Stackare, hoppas du mår bättre snart! Krya på dig hälsningar från Alexsandra & Axel

 • Karin

  Oj, det låter ju inte så bra med hjärnskakning alls. Krya på dig!

  Jag har funderat lite på hur det har gått med de små sticklingarna du planeterade från lyckoklövern (den lila med triangelbladen). Jag har stulit några stjälkar från botaniska trädgården i Lund och efter en månad i vatten har de fått kraftiga rötter. Men har det blivit något av dina efter att du planterat dem? Kommer det fler blad sedan? Är så nyfiken.

 • sanfranciscookie.tumblr.com

  Kusin Vitamin! Krya dig, ses i sommar. KRAM

 • Men usch vad läskigt och tur att du mår bättre nu. Fint att ha dig tillbaka.

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Ida

  Krya på dig fina!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar