Annons
Annons

Fäktning & långa kramar

Igår var jag på möhippa hela dagen lång och idag ska jag inte göra något annat än att ligga still och titta på tv. Fast innan klockan 3 ska jag krama Mattias så mycket jag hinner, för sen åker han till Skåne och stannar där i 10 veckor för att ha praktik.

Annons

Skåne kom hit istället! Bilden är från igår. Vi tog spårvagn 7 till ett område med fina tegelbyggnader för att prova på fäktning. Alltså svärd typ. Ingen av oss hade provat innan men det var verkligen kul. Kram&hej!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar