Annons
Annons

Får jag lov min sköna, så dansar vi?

När man ska hem och inte vill, blir man lätt tvär och hamnar på mattan. Men ställer man bilden på högkant förvandlas det genast till en dansade ballerina på tå. 
Bara ansiktet som behöver bytas ut till ett gladare. Citatet kommer från min bror.

Annons

När jag var liten förklarade han för mig att det var så man bjöd upp någon om man ville dansa. Sen bjöd han upp mig, så dansade vi. Dansösen blev en present till min systerdotter

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vad himla gulligt att han sa att det var så man säger, det låter ju trevligare att klämma in ett ”min sköna” istället för ”ska vi dansa”.

  • Pingback: Tvåtusen11 « Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar