Annons
Annons

Fit for fight

o36zAD on Make A Gif, Animated Gifs

Fin helg med vänner, vårväder, familj, landet, 25årsfest och syskonbarn. Redo för ny vecka
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Anonymous

  Fiiint!

  Kram
  -Lubb å Agon

  • Ja, kan man springa utan tröja måste man ju!

 • åh!!

 • Anonymous

  Det var en rolig unge!!!!!

 • Fint!

 • men så fint!! du har ett konstnärligt öga!

 • maria

  Fint! 🙂

 • Sinnsykt fint!

 • åh så himla fint!
  <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar