Annons
Annons

Flexibel tatuering?

Det är ju så svårt att komma på vad man skulle vilja tatuera på sig. Och jag kan inte ens avgöra om jag verkligen vill ha en tatuering eller inte, och det är ju fråga nr 1, och jag har funderat ganska länge.

Annons

Men man kanske skulle fixa en sån här? Där man kan hylla dagens humör? Bara fylla i med en liten penna. peppad, familjen, fredag, bästa vännen, lugn&ro, jul eller kanske helt enkelt dagens ros? Why not?

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

  • Känner samma sak, har funderat på tatuering i flera år men kan inte komma på vad. Hur bestämmer man vad man vill ha för teckning på sin kropp resten av livet liksom?

  • älskar sånadär, så himla finurliga. fast nu har jag ju redan en baderoll som det står nåt i iochförsig. tycker inte man behöver tänka på tauteringar som värsta livsvalet. alltså jo, man har dom ju för alltdi men det blir en del av en själv. en av mina allra finaste tatueringar är en jag kom på och tatuerade typ två veckor senare, utan någon speciell historia bakom. och jag ångrar ingen av mina femton stycken, inte ens den jag har tatuerat över (!). tatueringar för liiiivet.

  • Svårt med tatueringar, var inne på att tatuera mig en gång för två år sedan, ville ha en diamant på armen. Tur att jag inte gjorde det, för det hade jag nog ångrat, eftersom det var lite fel anledning! Om jag skulle göra det idag skulle det bli ett stort ankare på överarmen!

    sv: Åh tack så mycket! Vad spännande, hur går det?

  • Ja,varför inte? Kul idé!

  • Det är svårt att bestämma sånt! Det är ju inte ett beslut man kan ändra hur som helst. Jag fick i bröllopspresent av min man att välja och bestämma en tatuering på honom. Det var 3 år sedan nu och jag har fortfarande inte kommit på något perfekt…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar