Annons
Annons

Fördel med att vara moster

Det senaste året har jag haft ett sånt sug efter att ha ett djur. Alltså verkligen ett sug. En liten valp, eller kanin, eller något annat mjukt. Jag bor precis vid ett promenadstråk där hundägarna promenerar i ström och jag kan inte låta bli att kika ut på dem då och då, det är ju så mysigt.

Annons

Senast i går var det en äldre herre som fick sicksacka mellan träden för att inte fastna med kopplet. Det är så att det kniper i hjärtat. Men att ha ett djur just nu, mitt i stan, i en liten lägenhet skulle jag inte riktigt kunna med.

Men så i veckan fick jag chansen att köpa ett djur, till min systerdotter! En hamster. Jag ringde och varnade/frågade dagen innan och fick ett okej från föräldrarna och åkte genast till zoo. Fantastiskt kul att ge bort ett djur, det är liksom otänkbart på något sätt. Emelia blev väldigt glad och hamstern fick efter tre sekunder namnet Mimmi Lovisa Blyerts. Sen ägnade vi kvällen åt att bygga labyrinter och tunnlar och avslutade med en invigning. Vilket roligt djur alltså

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Så fint! Och namnet, skitbra! Jag har också haft ett sug efter en hund, men jag känner lite samma sak. Hund i en liten lägenhet mitt i stan. Nej, då lånar jag en kompis hund lite då och då i stället.

    • Åh, jag skulle också behöva en liten kompishund som jag kan promenera runt med! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar