Annons
Annons

förra gången vi sa hejdå

hejregina.blogspot.com hemma

Vi befinner oss i flyttkaos ϟ Lådor utmed väggarna, tömda fönster och osorterade högar. Och imorn ska allt ut och vidare. Tills dess tänkte jag visa hur det såg ut förra gången vi sa hejdå till ett hem. Då var det här stället vi lämnade

Annons

hejregina.blogspot.com planritning

En liten liten etta på johanneberg i Göteborg med sängloft, minikök och stor balkong!

hejregina.blogspot.com glimt2

Vi levde compact living liv med varje centimeter möblerad

och hade kompaktarkiv under sängen

hejregina.blogspot.com flyttar

Ändå såg det oftast ut såhär

hejregina.blogspot.com glimt4

Förutom Mattias saker som alltid hängde prydligt på rad

hejregina.blogspot.com rummet

Vi hade stora fönster ut mot träden

hejregina balkong2

Och på balkongen hängde vi i hängmattan och läste bok långt in på hösten

hejregina 100!

I köket fanns rosor och där kunde man bara kunde öppna kylen om man var själv pga litet

hejregina.blogspot.com glimt3

Pianot var fortfarande vitt

hejregina från balkongen

Och tittade man in från balkongen såg man hela lägenheten på en gång

hejregina.blogspot.com 1a

Sen packade vi ihop allt och hamnade här!

DELA (6)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • det er fantastisk korleis nokon personar (du) flyttar inn på ein ny plass også ser det berre fantastisk ut?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar