Annons
Annons

förrådet: efter

nordsjö färg antracit grå (hejregina)

Vi bestämde ju oss för att måla om vårt förråd i trädgården och nu har det hänt ↑ Det blev en blågrå/antracit-nyans och det känns så skönt att slippa det röda med vita knutar!! Nästan borttrollat ✽ Jag har ju ett pågående samarbete med Nordsjö Färg och använde mig av deras fasadfärg One Super Tech vilket ska hålla i typ en evighet (16 år)

Annons

Så förra veckan invigde vi det hela med godis och utekväll!! Nyansen är 7502 b och har alltså lite blått i sig

nordsjö färg antracit grå (hejregina)4

Det är så stor skillnad!! Och Mattias hälsar att de här är goda till kaffe

nordsjö färg antracit grå (hejregina)5

Sen planerade vi och drömde om framtiden ända tills det blev mörkt ♡

Inlägget publiceras i samarbete med Nordsjö Färg

DELA (8)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Frida

  Det blev jättefint! Vilket sjukt stort fikon(?)träd ni har!

  • agnes/hejregina

   JA! man kan sitta under <3 <3

 • Emelie Richter

  ÅH! Vad heter det trädet som är med på första bilden?!

  • agnes/hejregina

   det är någon slags salix, kommer inte ihåg namnet men kan kolla upp! (tar med i nästa frågeinlägg) det är alltså en slags pil där skotten blir rosa varje år innan de blir gröna som resten = SÅ FINT JU

 • Oj vad fint! Perfekt färg ju! <3 Och hälsa tillbaka till Mattias att allt som innehåller lakrits är gott till kaffe 😉

  https://studiokinik.com

  • agnes/hejregina

   (: (: (:

 • linnea

  men om man vill ha perfekta kulören kan man väl blanda i mer utav additiverna som gör att färger torkar? torkemedel liksom? bara en liten fundering 🙂 boden blev superfin!

  • agnes/hejregina

   kanske funkar! men bara man väljer den närmaste ska det ju inte vara något problem att nå dit man vill. dessutom kan man tänka på att det kan va lättare att ljusa upp en mörk färg än att mörka ner en ljus färg, vilket känns som det borde vara tvärt om ju (:

 • Elin

  Fint! Får en fråga var du hittat din matchande tröja/jacka? Har sett fler med liknande men kan inte hitta i någon affär. Den är fin!

  • agnes/hejregina

   hej! menar du tröjan jag har på bilden så är den från monki för några år sedan. den är liksom som en vadderad collage tröja = mjuk!

 • Men döör vad gullig liten uteplats ni fick! Skulle aldrig vara någon annan stans om jag hade ett sådat fint litet hörn! Förutom om jag bodde hos er för jag tycker att ni har det så himela fint i hela ert hus 🙂 Kram och hej!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar