Annons
Annons

förrådet i vår trädgård: före

måla om ett skjul4 (hejregina)

I vår trädgård har vi ganska många småhus. Ett förråd ↓ ↑ ett plåtskjul, en lekstuga och ett garage. Vi har funderat ganska mycket på hur vi ska göra och vilka vi ska behålla. Och hur dem isåfall kan bli lite roligare.  Ett som vi varit överens från början att behålla är förrådet. Man tackar ju inte nej till förvaring hur som helst

Annons

måla om ett skjul (hejregina)

Det är det enklaste möjliga. En kub med lite lutande tak. Just nu är det rött med vita knutar vilket gör att det poppar ut och är det första man ser när man kliver in i trädgården. Vilket vi gärna vill undvika

måla om ett skjul3 (hejregina)

Och eftersom färgen är ganska sliten blir första steget att måla. Mina krav är: att den ska bli så osynlig som möjligt + fin tillsammans med grönskan

måla om ett skjul2 (hejregina)

+ en annan lampa. Och kanske en spaljé? Eller en planteringsbänk. Eller båda
Fortsättning följer

DELA (4)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar