Annons
Annons

Första advent

Jag gillar verkligen första advent. Alla stjärnor och ljusstakar kommer upp i fönsterna och man kan bara gå runt och mysa. Så idag ska jag ägna mig åt att tända första ljuset, promenera, gå på julmarknad och tänka på julen. Tyvärr ser det inte riktigt ser ut så här utanför mitt fönster. Än.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Jag tror just jag fick blödande magsår av sorgen över att det inte ser ut så här just nu. Fasen, vad mycket snön och frosten gör för den här mörka årstiden!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar