Annons
Annons

frågor&svar: objektiv, rosa träd och tåliga golv

canon 24 mm 2,8 (hejregina)

Men det (objektivet) du köpte passar väl inte fullformat heller va? Är i valet och kvalet på objektiv, har en aps sensor på min digitala kamera men min analoga motsvarar ju en fullformat, vill ju gärna ha ett objektiv som passar bägge…
→ Jo, det ska det göra! Jag gick ut på pricerunner och kollade vilken butik som hade billigast och sen ringde jag dit och frågade massa om det. Så det ska funka. Dessutom vet jag att Anna María (som har samma objektiv) har fullformat, så dubbel check

Annons

DIY doormat hejregina2

Berätta mer om golven! ”Tål allt” lät lockande
→ Det är ett parkettgolv i alm av riktiga stavar som alltså är lagt bit för bit och går att slipa i oändlighet (nästan). Det låg i huset när vi flyttade in men vi slipade av det och behandlade med en vitpigmenterad olja. I början var jag supernoga med det och sprang efter fuktig trasa vid minsta salivdroppe men det är verkligen tåligt. Smörig macka/ägg/spya/kaffe går att få bort även om man inte rusar och tappar man saker blir det inga jack. Förutom om man tappar tunga träskivor med hörnet först som vi provade precis när jag skrivit att det tål allt, men förutom det

betonggruvan navet hejregina4

Jag är nyfiken på brickan med tving!
→ Ja men visst är den fin!! Den är gjord av Navet och min kommer från Betonggruvan <3 Finns även i andra färger hos Mimmi Staaf och såg också att den ska börja säljas på Designtorget framöver. Jag blir på riktigt glad av den här sortens detaljer. Briljant är den. Så här ser den ut när den sitter på plats

Fint! Får en fråga var du hittat din tröja/jacka? Har sett fler med liknande men kan inte hitta i någon affär. Den är fin!
→ Osäker på om du menar den här? Den kommer i vilket fall från Monki fast för några år sedan. Mattias har också en liknande som han köpte på Weekday. Känner verkligen att min garderob är lågprioriterad för tillfället pga huset. Och innan det pga något annat. Hade som nyårslöfte förra året att köpa mer kläder men blev ju gravid och ville inte köpa massa nytt i annan storlek. Borde börja en långsam smart uppbyggnad. Borde börja precis nu faktiskt

nordsjö färg antracit grå (hejregina)

● ÅH! Vad heter det trädet som är med på första bilden?!
→ Det är en Japans dvärgpil inom salix-släktet = den är lättskött och tålig! Och de nya skotten är alltid rosa!! Sen blir de gröna och sen kommer nya rosa igen! Vi köpte vårt på blomsterlandet här i Malmö och tänkte att det var det finaste trädet vi någonsin sett + aldrig sett något liknande. Sen kom vi hem och ställde det på altanen och upptäckte att grannen hade ett som är 10 gånger så stort på andra sidan vägen. Kolla så fin den är mot våran tegelvägg rosa♡rött

8 månader (hejregina) 1

● Var kommer de fina klossarna ifrån?
→ Brita fick dem av min syster Hedvig när hon föddes! Och hon hälsar att hon köpte dem härifrån (även om det verkar vara lite andra färger nu) och att de är av märket Uncle Goose

Så himla fin! Tycker mycket om både Brita, Britta (och Ines :)) men varför heter hon inte Britta om det är så ni vill att det ska uttalas? Kommer ju få rätta detta i evinnerlighet?
→ <3 (Från början hette hon Ines om någon missat) Brita heter hon efter Mattias mormor som stavade med ett t så vi tyckte det var fint att ta samma stavning. Jag tänker att man lär sig hur det uttalas och om någon stavar med två t är det överkomligt. Men absolut, stavning är ju viktigt när man är liten och hon kommer säkert se det som sin uppgift att rätta

i min väska hejregina5

Kan du inte tala om var du köpt fladderbyxorna några inlägg nedan?
→ Weekday! Vill inte ha på mig något annat

När ska du visa ditt pyssel du gjorde när du var bortrest? Är så nyfiken!
→ Så snart jag har målat och jag hoppas så himla mycket att det kommer bli lika fint som i mitt huvud!!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ella Moe

    Tack för svaret! <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar