Annons
Annons

frågor&svar (snövit, valklocka, garnering)

pod-kallan-Agnes-700x460

✍ Var du har köpt snövit bilden som du har på din dator?
Jag sökte på ”snow white mac” och letade upp en fin i rätt storlek

✍ Wow så fin sänggavel! Var hittar jag en sån?
Från Ellos! (☚ väldigt många som undrar väldigt ofta)

Annons

hejregina.blogspot.com kruka2

✍ Var har du köpt krukan? Fint!
En guldpeng på loppis

✍ Hej Agnes! Ville bara säga appropå att plantera avokado att jag har satt två mangokärnor i krukor och de har grott. Prova! Kram från Stina
Åh, ska bli ✳

hejregina.elledecoration.se snabbt pyssel 4

✍ En fråga: har du målat pianot själv?
Ja, det har jag! Inte så komplicerat alls, men lite läskigt att bestämma sig

✍ Hej Agnes, tänkte bara kolla om du har någon mejl som man kan nå dig på? kram
Ja! Syns över min profilbild också > hejregina (at) gmail.com

hejregina.elledecoration.se ljus2

✍ Du tar fina bilder! Känner lite sorg över det rosa skåpet, ser så fint ut! Gick det inte att rädda? Kram och god fortsättning!
Tack ✽ Jag tror (hoppas) inte det men vi saknar det också! (har fortfarande staplade flyttlådor i arbetsrummet för att vi inte hittat ett nytt)

hejregina.blogspot.com kakel

✍ Hur gjorde du fogarna mörka?
Med svart akrylfärg utspädd med vatten > rekommenderar inte. Det var krångligt att få bort färgen som hamnade på kaklet. Men fogfärg ska funka bättre! Typ den här eller liknande

✍ Hej hej hej, jag tyckte att jag såg dig i Borås idag.. Gjorde jag det, tro?
Nepp, höll mig i Malmö (:

hejregina.elledecoration.se sakers historia5

✍ Var har du hittat din valtavla? sååå fin!
Den kommer från Naturhistoriska i Göteborg och kostar endast 129 pix!

✍ Var kan man hitta den fina lampan någonstans? Skulle behöva en bra lampa till min konststudio men hittar ingen med nog starkt ljus
Skrivbordslampan hittade jag och Mattias på en loppis i Majorna i Göteborg. Modellen är ganska vanlig men om du inte orkar leta runt själv kan du hålla ögonen öppna på olika second hand-instagramkonton. Typ trolletsloppis (Malmö), lokalengbg (Göteborg) eller ggantik (Borås)

hejregina.elledecoration.se tejpa möbler3

✍ Hej! I din gamla blogg så skrev du om en verktygstavla i din ateljé och jag har insett att jag behöver en sådan i mitt liv också<3 men jag hittar bara massa i mörkgrått och typ… facebookblått. vill ha en i vit eller ljusblå som jag tror (?) att din var i. Snälla Agnes vart har du köpt den?<3
Stämmer! Den kommer från Bauhaus och var ljusblå ett tag men nu har den blivit vit igen

hejregina.blogspot.com klocka2SMALL

✍ Hittade just till din blogg, och blev nyfiken på hur du gjorde om ikeaklockan. Har du gjort ett tidigare inlägg om det, och var kan jag då finna det? Skulle vara en rolig present till min vän som är i behov av en klocka.
Hej&välkommen! Klockinlägget finns här!

✍ Hva er den flotte musikken?
Det är detektivbyråns Om du möter varg. Bildspelet är gjort i flipagram och startbilden med text är gjord i phonto < tips

hejregina.elledecoration.se pepparkakor1

✍ Alltså HUR dekorerar du dina pepparkakor så helt sjukt fenomenastiskt bra??? Alltså jag fattar seriöst inte hur det är fysiskt möjligt!
<3! Jag hade tänkt att göra en guide men hann inte med innan jul så den kanske kommer om 11 månader eller så. Men snabba tips: äggvita + florsocker = glasyr. Vira bakplåtspapper till en strut som är helt tät och klipp upp ett litet litet hål (alltid mindre än du tror). Undvik köpeglasyr. Börja med prickar som är lätta att få snyggt så får du in tekniken ☼

Undrar ni något är det bara att fråga och äldre frågor&svar hittar ni här! ✍

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • www.hildarandulv.se

  Ahhhh shit! Hittade nyss din blogg och helvete vad fint du bor. Riktigt avundsjuk!

 • moa

  Hej! har också precis hittat hit och nu är jag fast, och såg att ni har en parisaffish i ert sovrum, undrar vart du har köpt den?

 • Karoline Pettersson

  Hej! Jag har länge funderat på vad det är för växt med röda blad som står på det rosa skåpet? Dom ser himla trevliga ut. Kram

 • Hedvig

  Du har hittat en hängkruka!

  Kram
  Hedda

 • Emelie

  Kul du uppdaterar lite mer för jag älskar din blogg!! 🙂 undrar var du får alla smilies eller vad man kallar de, som handen som skriver, solen etc? 🙂 Har sett hjärtan innan tycker det är roligt tillägg till mobilens

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar