Annons
Annons

framkallade foton, bokworkshop och nytt till köket

hejregina bröllop

Jag och Mattias började veckan med att ha varit gifta i ett år! Lagom till denna första årsdag hade vi också lyckats framkalla några av våra bröllopsbilder ☼ Vi blev fotade av Jessica i Palmhuset i Göteborg (som Mattias kom på i sista sekunden när vi insåg att skogsgläntan vi tänkt oss inte hunnit bli riktigt vårfin = värdig plan b och eventuellt bättre än plan a från början)

Annons

DIY vik en bok hejregina2

På världsboksdagen förra veckan var jag inbjuden till S:t Petri gymnasieskola här i Malmö för att vika böcker < ! Bibliotekarierna hade nämligen tagit tillvara på alla utgallrade böcker och tyckte att det skulle göras något roligt av dem istället för ingenting (genialiskt). Så där satt vi tillsammans och vek och pratade om framtiden och vad som händer efter studenten. Himla mysigt och väldigt nostalgiskt. Vi provade bland annat att göra den här klassiska ↑

mortel och skärbräda hejregina2

Sen har vi två nya behövligheter i vårt kök. Efter att ha sorterat ut hela garderoben i helgen belönade vi oss själva med köpa dessa två. En rejäl skärbräda och en mortel. Också som ett litet startskott att köket är nästa grej vi tänkt att ta tag i. Så nu funderar vi på vad och hur mycket vi vill göra. Rensa ut i skåpen? Byta färg på luckorna? Måla golvet? Göra om kylen? osv osv

➳ Vad jag saknar: tid

➳ Vad jag inte saknar: idéer, projekt och saker jag vill berätta för er

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anna

    Åh vilken fin skärbräda, var är den ifrån? 🙂

  • Phu vi ska också ge oss på köket näst. Men vill göra det så budget och icke resursslösande som möjligt = svåååårt! Kram!

  • FINASTE MATTAN blogg

    Vi har en älsklingsskärbräda, Old style Vinga of Sweden. Uuuunderbar! : )

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar