Annons
Annons

Från fullt till tomt

hejregina.blogspot.com flyttarVi packar och sorterar och städar. Där i mellan har vi/jag fikat hejdå till vår sötaste granne, flytt till landet, klättrat på tak, picknickat och spelat piano, överraskat Agaton och Emelia, sovit ut och gått på konsert.hejregina.blogspot.com kartaNär man går igenom alla låder hittar man mycket konstigt man sparat.

Annons

Tillexempel ett misslyckat experiment att skriva med glasyr på papper. Men det blev ganska fint när pappret följde med glasyren bort. I´ll look for you around every corner hejregina.blogspot.com tomtNu är det nästan tomt. Hyllor är nedplockade och möbler är uppradade så att vi ska hinna umgås så mycket som det bara går tills vi drarhejregina.blogspot.com utsiktOch idag vaknar jag här. Redo för midsommar!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • men hurra! grattis! sänder pepp härifrån mexico. pssst. hostelet jag bor på heter regina. kram!

  • Tack Vicky! Och dit kanske jag helt enkelt måste åka då 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar