Annons
Annons

från och med nu alltid

cashewsmör gör eget hejregina

I fredags var jag hembjuden till en bloggläsare som också bor här i Malmö/Videdal (mycket trevligt!) Hon bjöd på morotssoppa och till den hade hon gjort ett smör som var så supergott att jag var tvungen att göra eget direkt när jag kom hem → med cashewnötter!

Annons

(gif) Dessutom väldigt enkelt ↓

✎ 2 dl naturella cashewnötter
✎ 1 kruka färsk koriander
✎ 1 citron
✎ 1/2 dl vatten
✎ lite salt
✎ lite sambal

Mixa allt och ställ in i kylen. Sen: ät upp. Sen: gör nytt!!

DELA (32)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Det låter väldigt gott! Tror jag måste testa göra det med!

  • agnes/hejregina

   gört! (:

 • annika assarsson sabler

  Fantastisk gott att ha på mackan!!! Kommer fortsätta att göra!! Tack för tips!

  • agnes/hejregina

   lite beroendeframkallande (:

 • Silja

  Det här tyckte jag lätt så gott så var tvungen att testa. Tyvärr fanns det ingen koriander i min mataffär MEN: säsongen för färsk ramslök har ju börjat nu! Så jag använde det samt lite torkad timjan för att skapa en egen variant – det blev succée så det är mitt söndagstips till dig 🙂 Nästa gång kanske jag ska ha i lite soltorkad tomat också eller testa att använda solrosfrön i stället för cashewnötter. Trevlig söndag!

  • hejregina/agnes

   men åh så gott det låter! ska prova genast (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar