Annons
Annons

från rosett till tunn tunn linje

Jag har ju inte visat er min vigselring än ♡ Vi förlovade oss 2011 på Nya Zeeland och köpte ringarna några dagar innan tillsammans. Jag visste att jag ville ha en väldigt liten och enkel vigselring senare och tyckte därför det var fint att passa på att ha en större ring tills den byttes ut

Annons

bildp-25C3-25A5bild

Så det blev en rosett i silver. Som ett litet band han knöt runt mitt finger. Ringen var gjord av en lokal silversmed som fixade en matchande slät ring till Mattias under tiden vi var kvar i staden

hejregina.elledecoration.se vigselring3textplace

När vi skulle byta ut ringarna ville Mattias ha rött guld och jag ville ha vitt. Så vi bestämde oss för båda. Vi ville inte ha olika eftersom det är fint om det syns att de hör ihop. Så vi gick till en guldsmed och förklarade hur vi ville ha det

hejregina.elledecoration.se vigselring1

Och jag gillar faktiskt den röda sidan mest, så jag är mycket nöjd över att kunna välja. Jag ville att ringen skulle vara så tunn som möjligt men fegade ut lite på slutet och la till några tiondels millimeter, så den slutade på 1,7 mm

hejregina.elledecoration.se vigselring2

Vill jag fortfarande använda min rosett snurrar jag bara på ringen så passar de ihop. Jag gillar att de olika sidorna passar till olika kläder. Har jag på mig blått så tycker jag att den silvriga sidan är mycket finare och om jag har rött gillar jag bäst den guldiga. Sen måste jag säga att jag verkligen gillar rosetten fortfarande. Emotionellt ligger de lika men om man staplar upp vinner nog ändå liten och tunn

Rosettring:
+ den syns ordentligt
+ man känner att man har på den utan att kolla
+ lättare att välja en personlig
– fastnar i vänsterfickan (man vänjer sig att bara använda höger)
– måste ta av när man tvättar håret
– tixvänlig, jag snurrade den runt fingret
– fastnar vatten i rosettöglorna när man tvättar händerna
– river upp grovstickade kläder när man tar på och av

liten tunn halvfärgad:
+ svår att tröttna på eftersom man knappt tänker på den
+ går att ha på sig jämt
+ man får plats med fler ringar för fina händelser genom livet (fint med många tunna på rad)
+ två i en
– svårare att hitta om man tappar bort den
-/+ diskret

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Frida

  Vad fint och så genomtänkt! Tycker det är så kul att läsa sådana här historier om hur folk tänkt.
  http://dezdemonas.blogspot.com

 • Sabina

  Åh vad fint! Jag gillar kompromissen, att ni tillsammans bestämde er för något som passar båda! Love rosettringen också!

 • SÅ så SÅ fina. båda alltså. dröm. och ändå liksom inte oväntat pga du (ni?) = så jäkla bra smak och kreativ(a).

 • Pingback: Nya Zeeland, pyssel och ikea klocka i oktober | Hej Regina!()

 • Karolina

  Vill du avslöja vilken guldsmed det var? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar