Annons
Annons

från två håll

vardagsrum hejregina

Nu har vi bott i vårt hus i ungefär 4 månader och rummet där vi spenderar nästan all hemmatid är vardagsrummet/matrummet. När vi flyttade in var det en mindre öppning mellan de olika rummen men efter att vi gjort den större hänger de mer ihop som ett rum. Tittar man åt det här hållet ser det ut såhär. Vi har flyttat soffan och håller på att känna in hur många/vilken sorts sittplatser vi vill ha. Just nu har vi två loppisfåtöljer med sunkigt tyg på prov för att se om de förtjänar en ny klädsel. Sen drar vi oss lite för att ta ut granen eftersom 1. det kommer bli så tomt i hörnet och det finns inga stora inomhusträd att köpa (som vi planerar) innan våren kommer 2. lägg märke till att granmattan inte längre syns → vi kommer behöva städa en vecka

Annons

vardagsrum hejregina4

På bordet står i alla fall en vintergrön kvist som aldrig blir dålig. Plockade in den när jag gjorde i ordning dörrkransen i julas och den är fortfarande lika fin. Jag vill alltid ha något grönt på borden men köper bara blommor om det är något speciellt. Däremellan plockar jag in allt som jag kan med

vardagsrum hejregina3

På denna sidan av rummet står också blomsterlådan som är fylld med våran trassligaste mostera

vardagsrum hejregina2

Ställer man sig åt andra hållet ser man det här som är våran matdel. Ett stort bord (eller två små) med 8 sittplatser där vi kan göra många saker samtidigt. Gillar känslan av att symaskinen kan stå framme på ena hörnet samtidigt som vi äter på det andra. Eller att ha vänner på middag utan att behöva hämta extrastolar. Där finns också dörrarna ut till uteplatsen som fick en egen dörrmatta eftersom den nästan var huvudingång innan det blev kallt

vardagsrum hejregina5

Och i fönstret till vänster står alla ekarna och lapar (fortfarande nya som slår ut ☼)

Ps. Som ni kanske vet håller Elle Decoration på att uppdateras = så kul! Men det gör också att det strular lite mer än vanligt innan allt är fixat. Så håll ut och det är så fint när ni hör av er med sånt som inte funkar ✿ (det får ni gärna fortsätta med <3) hej&kram!

DELA (3)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Astrid

  Jag har ett litet tips för hur du kan göra med granen för att slippa få barr i hela huset. Klipp av varje gren för sig och stoppa direkt i en soppåse på plats. Det tar tid men du slipper hitta barr i varenda skrymsle och vrå de kommande månaderna!

  • hejregina

   smart! i will remember. (det slutade med att vi kastade ut den genom fönstret (:

 • Maja

  Har idag slängt ut granen och sopat och sopat och sopat..så himla mycket barr! Och känner precis som du, nu är det jättetomt i hörnet där den stod.. vi möblerade om för att den skulle få en bra plats och jag tänker behålla den möbleringen så då har vi ett stort hörn att fylla. Får se vad det blir. 🙂
  http://yttersttrivsamt.blogg.se

  • hejregina

   samma här! tänker bara på mitt träd nu (:

 • Hur var det nu med er blomsterlåda? Vi såg en på IKEA häromdagen, Annika tyckte den var det fulaste hon sett. Mikael tyckte liknande. Och jag tyckte ändå att den var okej, men vid det laget (den stod precis vid ta-själv-lagret) var jag nog lite IKEA-fierad och hade tappat min smak! 🙂 På IKEA hette den piedestol, som en piedestal, kul namn iallafall. Men för grov var den och lite för shubby chick, osv. Er fick ni av Benka och Berit? KRAM från Växjö

  • hejregina

   <3

 • hejregina

  japp!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar