Annons
Annons

från typiskt IKEA till något annat II

hejregina.blogspot.com klockaföresv2006 flyttade jag hemifrån för första gången. Till en folkhögskola mitt ute i smålands skogar. Sedan dess har jag haft den här klockan. Jag har inte använt den på länge men har nu upptäckt att vi behöver en klocka i lägenheten.

Annons

Så jag bestämde mig för att göra omhejregina.blogspot.com klockaJag plockade isär och la plåten som visarna pekar på i blöt för att få bort pappen med siffrorna på. Sen sprayade jag bakgrunden vit och ramen ljusgrå. Jag råkade ha en extra uppsättning av visare hemma som jag använde, och sparade orginalvisarna till något annat. Allt för att ta bort så mycket IKEA från den som möjligthejregina.blogspot.com klocka2Valen klippte jag ut ur dekorplast och la till några vita detaljer ☼

DELA (4)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • men åh, vad fint och smart!

 • Så jäkla genialt!

 • så himla fin.

 • Men wow vad fint! Du är så pysslig och duktig! Vilken folkhögskola gick du på förresten?

 • Marie M

  Alltså, den är FANTASTISK!

 • Åh så fint!! Vad använde du för sprayfärg till ramen?

 • Åh så fint!! Vad använde du för sprayfärg till ramen?

 • Shit vad snyggt och genialt!

 • Så himla fint!

 • Alltså du, du är mig tametusan genial!

 • du är typ den pysselsmartaste jag vet.

 • Klara

  Tjusigt! Din blogg är verkligen inspirerande! Råkade springa på den av en slump och har nu blivit en jag klickar in på dagligen i hopp om att du gjort nya inlägg. 🙂

 • Anonymous

  Är det valtider?

 • Så himla fin den blev!

 • Så oerhört pyssligt och fint!

 • Har fornyet en klokke en gang. Den gikk aldri riktig etterpå, noe med tallskiven kanskje.

 • Pingback: frågor&svar (snövit, valklocka, garnering) | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar