Annons
Annons

från typiskt IKEA till något annat

hejregina.blogspot.com pallNär jag flyttade till min lilla etta i Göteborg behövde jag extra sittplatser som gick att stapla och gömma undan. Sen dess har jag haft dessa ljusblå från IKEA. Billiga, men inte så roliga. Men eftersom jag ändå behöver pallar och små stolar lite överallt nu när vi har det större känns det onödigt att skänka bort dom för att sen leta efter nya.

Annons

Så jag bestämde mig för att göra omhejregina.blogspot.com pall3Jag började med att såga ut en rund skiva i plywood. Sen skar jag ut en cirkel av skumgummi och spände ett tyg överhejregina.blogspot.com pall2Benen sprejade jag ljusgrå och längst ner satte jag en svart bit tejp för att de inte skulle försvinna in i golvet. Så blev det något annat ★

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • du är så otroligt duktig, Agnes!

 • Vad fint det blev!!

 • Så fint!! Gillar speciellt tejpen längst ned, så himla bra idé och så snyggt.

 • Dunderfint blev det också!!!!

 • Så fint!! Du är så duktig på att göra något nytt av något gammalt och vanligt!

 • så himla fint! du får det att se så enkelt ut (tror jag icke det var!) 😀

 • Genialiskt!

 • Anonymous

  Vore så trevlig om du i något inlägg skulle kunna tipsa om lite bra julklappar. Kanske om bra ideér, roliga hemsidor med bra grejor att beställa osv.

 • Så är verkligen ett kreativt geni!

 • Fint! Pallar kan man ju ha en hel massa av, speciellt om de är så fina som dina!

 • Så himla bra det blev!

 • Å, så fint och snajdigt! Du är väldigt duktig och inspirerande. 🙂

 • Så fiffigt 😀

 • Du är så väldigt duktig! Blir alltid så inspirerad och pysselsugen när jag går in här. Tack och kram!

 • Hej!

  Måste få berömma dig för din fantastiska presentation av dig själv. Jag är inne på din blogg för första gången, och det var den som fick mig att fastna. Sen så faller ju såklart allt annat vacker du lagt upp helt mig i smaken.

  Så kul när man hittar nya inspirationskällor!

 • Du får det att låta så enkelt 🙂 Måste också börja tänka att det går att göra om med små medel.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar