Annons
Annons

Fredagsmat

När vi åkte runt på Nya Zeeland hade vi ett litet gasolkök i bakluckan med två plattor där vi lagade all mat. Vi hade inte heller något kylskåp, vilket gjorde det svårt att förvara ost, kött, mjölk eller något annat man hade kunnat lyxa till det med.

Annons

Därför åt vi oftast ganska enkel mat som pasta och tomatsås, varma koppen eller pasta med varma koppen.. Men för att vi ändå skulle känna skillnad på veckodag och helg införde vi sk fredagsmat.

Så att vi hade något extra fint att se fram emot när fredagen närmade sig. Ibland gick vi ut för att äta men det bästa var ändå när det blev Sushi. Hemmagjord Sushi. För trots att köket var trångt och våra matplatser, nattetid, också var våra sängar, så lämpade det sig väldigt bra för att göra Sushi. Det är ju bara riset som ska kokas, skära och rulla gjorde vi vid bordet. Efter vi bäddat. 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Anonymous

    Åh……….vilka små sötnosar

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar