Annons
Annons

fullt upp ♡

hejregina.elledecoration.se inbjudning 1

Nu är det snart dags för våran bröllopsfest vilket känns så himla kul! Det är lite av en slutspurt just nu och vi lägger all tid vi har över på att fixa det sista

hejregina.elledecoration.se inbjudning 2

Såhär såg förresten våran inbjudan till festen ut! Som ett litet dragspel som man kan ställa någonstans eller sätta upp på kylen.

Annons

De flesta visste ju inte om att vi hade gift oss så det fick bli det första man läste när man öppnade kuvertet ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Vilken fantastisk inbjudan! Så himla vacker och enkelt och snygg på samma gång.

  http://herbariumet.blogg.se

 • Det ska bli så kul! Ser fram emot allt. Kram

 • Karin

  Fantastiskt fin inbjudan! Så enkel och snögg! =)

  http://kingemarson.wordpress.com

 • så himla fint! älskar kuvertet. så enkelt men välgjort! (precis som allt du släpper ifrån dig typ. <3)

 • mariasv.devote.se

  Åh så himla fina inbjudan!!

 • Tina

  Hejhej! Jag har precis hittat till din blogg och är helt kär. Får så mycket inspiration av vartenda ett av dina inlägg! Tack för det. Jag tänkte passa på att fråga dig vart du har köpt de fina kuverten med snörning. För en brevskrivarromantiker känns de som en måste. Ha det fint å tack på förhand!

 • Jessica Silversaga

  Åh, vad fint det blev och roligt att se bilderna i tryckt form.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar