Annons
Annons

Gamla Q & nya A

Här kommer sena sena svar på frågorna jag fick för längesen när jag var i Kina.
✍ Vad är din största rädsla?
Att mina nära ska försvinna eller att jag ska göra något hemskt som jag inte kan stå för.
✍ Vad på din kropp/med din personlighet är du mest stolt/nöjd över?
Jag älskar när jag är för trött för att göra något alls och får en bra ide, och plötsligt orkar allt.
✍ Vad gör dig lycklig?
Vardag, Mattias och blommor.

Annons

Riktiga eller illustrerade
_MG_6145
hej&kram

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • fine svar på spørsmålene! <3

  • Du tar så fina bilder!

  • Så vackra bilder. Din utbildning på Chalmers låter verkligen spännande, jag drömmer också om att arbeta med design i framtiden.

  • Intressant läsning minsann!

  • Vilken mysig blogg. Ska börja följa den.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar