Annons
Annons

Garage Sale

Jag har en portfölj som är brun. Från början hade den ingen rem och det gjorde att jag inte använde den så mycket. Det var krångligt när jag inte kunde ha den på axeln.

Annons

Så när vi åkte runt där på Nya Zeeland en dag, så fick vi se en skylt: Garage Sale. Trevligt sa vi och letade oss in bland husen till damen som bjöd in. Vi kollade runt lite och jag hittade bland annat den här kartboken, som senare blev ett slags födelsedagskort till Mattias. Men så plötsligt såg jag remmen. Av allt hon sålde hängde där en ensam väskrem. Jag tyckte att den var i exakt rätt färg, men visste inte om jag verkligen tyckte det eller om jag bara ville det väldigt mycket. 4 månader efter fick jag prova och visst var det så, vilket himla flyt. Tack andra sidan jorden. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilket fynd!

  • oj, vilken lycka ändå!

  • Vilken himla tur. Detta var nog en av de snyggaste väskor jag sett!

  • oooh toppentur och ett alldeles fantastiskt färgminne, right? 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar