Annons
Annons

Genom Sofias kamera

hejregina.blogspot.com sofia byströmI höstas var Sofia Byström hemma hos mig och fotade till ett projekt hon hade i skolan. Väldigt trevligt! Fler bilder, kanske från några nya vinklar, hittar ni här. Kul att se sitt hem genom någon annans kamera.

Annons

Samma, men ändå nytt. Fint med lite dokumentation också för nu ser det inte ut så här längre. Igår möblerade vi nämligen om

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • IK

  Åh, så fint du har det!

 • alltså oj vad fint! vilket drömkök!

 • Drömmigt kök! Kul att se hur ni bor, jättefint ju.

 • vad fint du bor åh! köket är superfint.

 • Så fint det är !!!

 • Superfint!

 • maria

  Superfint ju! Var har du köpt den ljusblå tidningshållaren, letar efter något liknande 🙂

  • Designtorget!

  • maria

   Tack! 🙂

 • So colorful! You have a really wonderful house 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar