Annons
Annons

Genomtänkt

hejregina sjuklingNär jag var nere på stan passade jag att köpa en liten uppmuntran till den sjuke. När jag stod där i butiken kändes det ändå som en himla bra idé med en engångskamera. Men när jag kom hem slog det mig att det kanske inte var den bästa presenten för en sängliggande.

Annons

Risk för enformighet. Han sa i allafall att han blev glad ▲

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • ja, fin gest hursomhelst!

  • fast det låter ju lite som ett konstprojekt, bilder från en sjuk vardag…ja eller något i den stilen. Jag tycker att man borde köpa engångskameror lite oftare.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar