Annons
Annons

God God Jul!

Och som en liten klapp till er kan jag berätta att nollsjufemton, eller rättare sagt 07:15, är tiden då inläggen publiceras här på bloggen. Uteslutande skulle man nog kunna säga. Tanken är att alla ni som tittar in här utan att använda er av bloglovin eller något liknande system inte ska bli besvikna om det ekar tomt.

Annons

Har man kollat 07:30 vet man att det är lugnt ett tag. Det skulle vara 19:15 då. Så detta är alltså mystiken. Nu vet ni det och jag ser fram emot att dela många frukostar med er framöver! Men för nu vill jag önska er God Jul och passa på att ta lite julledigt. Kram

Ps: ctrl+d är ju annars smart ( cmd+d) Hej hej! 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar