Annons
Annons

God morgon måndag!

När vi var i Hong Kong fick vi syn på initialerna E&M på en gata. Va fint tyckte vi och tänkte på våra vänner där hemma. Och nu ska dom bli ett. (Ser man att det gjuts någonstans borde man ju alltid passa på att lämna sina egna initialer till eftervärlden).

Annons

Hur som helst kommer här en liten lista på vad jag ska hinna med i veckan. Man hinner ju knappt se fram emot vad som kommer i dessa juletiden, allt tycks gå i rasande fart. Men i veckan ser jag fram emot att

 • Anmäla mig till vinterbröllopet för E&M
 • Mattias kommer hit på onsdag och förgyller min vardag
 • Tänka ut de sista julklapparna och kanske börja köpa någon
 • Köpa något fint till min nya balkong så jag känner att den är invigd
 • Julpyssla och fixa med några små projekt
 • (Och sen en massa timmar skola som kommer få de sista veckorna att kännas lättare)
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Hej Regina! (hehe)

  Det är inte Modern no 20, utan en fet variant av ”nyare” Bodoni. (Som heter Bodoni FLF och jag hittade den gratis.)

 • åh, tack. Då ska jag leta upp den 🙂

 • Tänk om man skulle stöta på nånstans där de höll på att gjuta, skulle bli så till mig över vad jag skulle he dit att det troligen inte skulle bli nåt alls pga beslutsångest. Haha.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar