Annons
Annons

gördetsjälv på youtube

Pysselappen HowDo har <tyvärr tyvärr> beslutat att lägga ner vilket gör att man efter juni inte längre har tillgång till pysselguiderna. För att spara mina har jag istället laddat upp dem på youtube så här kommer sex pysseltips med gammal bloggadress och ganska mycket vissel. Ni kan se hur man gör en bokstavslampa

Annons

Hur man kan göra sin silvriga kyl lite roligare

En välkomnande dörrmatta

Hur ett sideboard får mönster

Hur man gör en vimpel av skogen

Eller hur man klipper mönster i en tröja ♫

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar