Annons
Annons

gott nytt år

hejregina.blogspot.com kamera

Det känns ju lite som att mitt 2014 just har börjat pga examensarbetet så jag tänkte visa min nyårslista. På nyårsaftons natt bestämde vi oss för att bestämma lite över 2014. Vi räknade ner från 5 och kom tillsammans fram till vad punkterna skulle handla om. När vi var klara gick vi varvet runt och fick höra hur alla ville att året skulle se ut! Så här såg min lista ut:

Annons

5 saker jag vill ägna mer tid åt 2014
✍ utflykter
✍ mitt företag
✍ uppskatta människor
✍ min stad
✍ filma

4 saker jag vill ägna mindre tid åt 2014
✍ oroa mig
skolan/chalmers!!
✍ dra mig för att göra jobbiga saker
✍ sova

3 saker jag vill prova
✍ se Malmö ovanifrån
vinna en korpenmatch
✍ ett nytt objektiv

2 platser jag vill besöka
✍ Paris
✍ Norrland

1 ord att tänka på
✍ våga

hejregina.blogspot.com mattias

Skolan tog slut och vi började göra mål så två streck har jag dragit men kan ni förstå att det redan har gått en fjärdedel? Det är galet, men jag gillar 2014. Och från och med nu blir det bara bättre. Mer ljus än mörker ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar