Annons
Annons

gran + annars

hejregina hugga gran

I helgen var vi ute hos Mattias föräldrar och hade julstämningshelg. Bakade och pysslade och → högg en gran ←

hejregina hugga gran6

I närheten där finns nämligen en granplantering där man får hugga själv! Så går man runt och väljer precis den man vill och betalar när man kommer tillbaka (varför är det inte så på fler ställen?) Så mysigt

Annons

hejregina hugga gran3

Man kan tillexempel välja en med kottar

hejregina hugga gran4

Eller en blå variant

hejregina hugga gran5

Vi tog en klassisk. Liten och knubbig. För något år sedan hade vi en kungsgran och blev så superbesvikna för att den inte luktade barr men den här luktar precis som den ska ♫

hejregina hugga gran2

Mattias lillebror Oscar hittade också en som får flytta in på Möllan

Annars ↓
» Känner mig på plus igen efter förrförra veckan som var kaosfull (inbokade jobb sen innan Ines fanns = lite för optimistisk)
» Jag har köpt alla julklappar utan en
» Den första eken har slagit ut
» Finns det inga fina mattor i måtten 2x3m? Som inte kostar en miljon
» Har jag sagt att jag har hittat ett solrosfält?! Måste visa när det blommar nästa år
» Vi fick just nej på ytterligare ett efternamnsförslag </3 </3 </3
» Man kan fortfarande hämta posten i tshirt ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Filippa

  Mattan Ristinge från ikea är fantastik!

 • vad jag är spänd på era efternamnspåhitt? men deppigt med avslag!!! vad håller de på med

 • Frida Gustafsson

  Men åh så julmysigt med granhämtning, verkligen bland mina topp tre saker att göra i juletider. Älskar verkligen att få gå ut i naturen och hämta själv, det blir liksom något extra när en väljer ut granen från skog till hem.

 • Elin

  Vill tipsa om vår matta från ellos med Gåsöga-mönster. Jättefin och barnvänlig om det kommer spill på (vår pojk är 3 månader) Och ellos har typ alltid massa rabattkoder!

 • Hanna

  Hej!
  Alltså det här är ju lite knäppt men jag tror jag gick förbi ditt hus häromdan. Kände igen julstjärnorna från bloggen! Jag bor i ett av radhusen längre ner på gatan och är också föräldraledig med en liten just nu. Trivs också bra i området, har bott här i 2 år. En rolig sak är ju solrosfältet men det som är ännu roligare är att det varierar varje år med vad de väljer att plantera. Förra året var det en sommaräng som blommade från maj- okt. Helt magnifikt!
  Vill också passa på att tipsa om babycafet i Husie församlingshem som är varje tisdag mellan 10-12. Väldigt uppskattat hos min mini som är 5 månader!

 • Jenny Luukkonen

  Ikeas Sinnerlig-matta finns i 2×3 m och luktar sushi!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar