Annons
Annons

grönt, svartvitt och gult

hejregina rabarber

I helgen har jag ätit rabarberpaj och badat badkar ute på landet vilket kändes himla bra efter en proppad vecka. Väder jag hann uppleva: sommarol, hagel, svart himmel, regnbåge, panikregn, klarblått

hejregina postrar

Sen har två gamla bloggbilder blivit väggbilder. Jag använde dem till en fotografering på jobbet och sen fick de följa med hem istället för att bli bortglömda. Min 50 kronors cykel och en brusig buske som nog får hamna i sovrummet ✿

Annons

hejregina raps2

Och skåne är äntligen gult igen!!! Lika knalligt och overkligt som alltid

Övrigt:
✈ Igår vaknade jag av att sängen jag sov i trillade ihop
Almost famous är verkligen en bra film
✈ Jag förstår inte danska
✈ Om 13 dagar är det juni

Ps. Sedan den 10.e finns också det nya temat för Monthly Makers ute hos Jessica! Och för den som vill få informationen snabbast möjligt och inte missa något är tipset att följa på >Facebook<

Ps2. Jag blir typ rörd av att se att ni trots min frånvaro bara blir fler och fler som följer den här lilla platsen <3 <3

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • och ännu bättre när din frånvaro blir närvaro. saknar dig på internet ibland. puss!

 • amanda

  jaaaaa!! såg almost famous igår för första gången! helt underbar ju! (din blogg är en given favvo alltså, så mycket fint!)

 • Andra sidan

  Förstår inte heller danska. Syster gift med en från Jylland(Danmarks skåne) sedan ca 4 år tillbaka. Tipsar om språkappen Duolingo som jag själv använder just nu. Har lärt mig att avis betyder tidning(mycket användbart)
  Så vill du förstå befolkningen i andra änden av bron så är den en bra start. 🙂

 • L- bloggare hos fitnessguru

  Förstår att det blir fler och fler, för du är så imponerande och inspirerande!

  Bloggare hos fitnessguru, kika in:
  http:/llisahedman.fitnessguru.com

 • hedvig

  Åhh rapsfälten är ju så fina nu!!

  http://hedvighedvig.devote.se

 • Hahah, elsker punkt 3: Jag förstår inte danska. Ja, hvorfor er det egentlig så svært, når dansk og svensk alligevel er så ens?! Det undrer mig 😛

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar